Workshop: Crowdfunding van je creatieve project

Workshop: Crowdfunding van je creatieve project

Workshop: Crowdfunding van je creatieve project

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Dan is deze workshop vast iets voor jou.

Op 18 april organiseert voordekunst in samenwerking met de Kunstraad een gratis workshop crowdfunding. Deze zal plaatsvinden van 10:00 uur tot 11:30 uur in het Provinciehuis, zaal Broek aan Martinikerkhof 12 te Groningen . De workshop wordt gevolgd door spreekuren waarbij je in gesprek kunt met een medewerker van voordekunst over jouw project. Deze spreekuren zijn optioneel en hier kun je je na aanmelding voor inschrijven.

De workshop

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en ontdek wat onze matchfunding partners kunnen betekenen voor jouw project.

Wat gaan we doen? Tijdens de workshop crowdfunding vertellen we je alles over het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en bespreken hoe onze matchfunding partners (waaronder Cultuurfonds Groningen) kunnen bijdragen aan jouw crowdfunding. Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Reserveer dan nu gratis een ticket voor de Workshop crowdfunding via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kickoff-crowdfunding-voordekunst-ism-kunstraad-groningen-866614205417

We zien je graag op de 18e!

Ga naar de inhoud