Meer grip op de financiële planning

Meer grip op de financiële planning

Om te kunnen leven van wat je het liefste doet als maker, kunstenaar of cultureel ondernemer moet je ook denken aan de zakelijke kant van je werk. Je wilt vooruitkijken en daarvoor is het belangrijk om goed inzicht te hebben in je financiële cijfers. Hoe ga je hiermee om? En wat kan je doen om meer grip te krijgen op je financiële planning?

In deze workshop nemen we je mee naar de financiële wereld binnen de creatieve- en culturele sector. Met welke vraagstukken heb jij te maken? Wat moet je daarbij in overweging nemen? Kan een lening onderdeel uitmaken van jouw plan? Je maakt kennis met de Culturele Financieringswijzer en hoe je deze kan inzetten. We gaan aan de slag met:

  • Financieel inzicht krijgen in jouw onderneming;
  • Weten hoe je jouw onderneming financieel gezond kan houden;
  • De financiële vraagstukken die er bij jou spelen.

Praktische info
Datum workshop: 12 oktober 2023  (tijd en locatie volgen)
Kosten: Gratis
Trainer: Sébastien Kramer. Sébastien Kramer werkt als adviseur bij Cultuur+Ondernemen in het kennisgebied Financiële Faciliteiten. Hij heeft een achtergrond in de financiële wereld en zet zijn opgedane kennis en ervaring graag in om meerwaarde te bieden aan de culturele en creatieve sector.

Interesse? Stuur een berichtje met de workshop van jouw keuze naar info@nullkunstraadgroningen.nl.

 Je alvast verdiepen in het onderwerp? Bekijk dit artikel met tips om de regie te houden in tijden van stijgende lasten of lees dit artikel over hoe je je idee op papier kunt zetten voor een leenaanvraag.


 Andere workshops in deze reeks:

  • 14 september 2023: Cultureel ondernemerschap – De basis
  • 9 november 2023: Hoe pas ik de Governance Code Cultuur toe?
  • 14 december 2023: Financiering van je project, product of onderneming
Ga naar de inhoud