Interim directeur Robine de Koff blijft bij de Kunstraad

Interim directeur Robine de Koff blijft bij de Kunstraad

Interim directeur Robine de Koff blijft bij de Kunstraad

Kunstraad Groningen, het onafhankelijke adviesorgaan van de gemeente en provincie Groningen op het terrein van kunst en cultuur, kondigt aan dat Robine de Koff voorlopig aanblijft als directeur.

In de afgelopen periode hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met kandidaten voor de functie van directeur van de Kunstraad. Helaas heeft dat, in aanloop naar de nieuwe cultuurnota, geen geschikte kandidaat opgeleverd.
In deze periode waarbij stabiliteit en continuïteit belangrijk zijn is daarom gekozen voor het voortzetten van onze samenwerking met Robine de Koff als directeur.

Onder haar leiderschap heeft de Kunstraad inmiddels belangrijke stappen gezet om de verbinding met het culturele veld te leggen en de banden met de overheden aan te trekken. Haar visie en leiding zorgen ervoor dat we de komende periode, waarin de cultuurnota en verdere organisatieontwikkeling hoog op de agenda staan, met vertrouwen tegemoet zien.

De Kunstraad blijft zich inzetten voor het ondersteunen en bevorderen van kunst en cultuur in de regio Groningen en kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Robine.

Ga naar de inhoud