VACATURE – Commissieleden advisering cultuurnota’s 2025-2028

VACATURE – Commissieleden advisering cultuurnota’s 2025-2028

VACATURE – Commissieleden advisering cultuurnota’s 2025-2028

Kunstraad Groningen zoekt: Commissieleden advisering cultuurnota’s 2025-2028 voor de periode november 2023 t/m mei 2024 wisselend aantal uur per week

Advisering 2025-2028
Elke vier jaar brengt de Kunstraad advies uit over de uitvoeringsprogramma’s cultuur van de gemeente en de provincie Groningen. Voor de beoordeling van de afzonderlijke aanvragen en het advies over de infrastructuur in de gemeente en de provincie Groningen als geheel, stelt de Kunstraad tijdelijke commissies in: enerzijds disciplinecommissies en anderzijds een integrale adviescommissie.

Profiel commissieleden
We streven naar een diverse en representatieve samenstelling van commissies. Naast kunst- en cultuurexperts roepen we ook wetenschappers en overige geïnteresseerden met goede kennis van de culture sector op te reageren.

Reageren
Reageren op deze oproep kan t/m 22 oktober a.s. door een e-mail te sturen naar info@nullkunstraadgroningen.nl onder vermelding van ‘commissielid 2025-2028’. We ontvangen bij de e-mail graag een korte motivatiebrief en curriculum vitae. We vragen je in de mail ook aan te geven naar
welke commissie jouw voorkeur uitgaat.
Gesprekken vinden plaats op woensdag 1 en donderdag 2 november a.s.

We streven naar een diverse en representatieve samenstelling van de commissies. Bij de samenstelling van de commissies kijkt de Kunstraad naast expertise en ervaring naar een evenwichtige afspiegeling van gender, leeftijd en achtergrond.

Download de volledige vacaturetekst


Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van de Kunstraad, Robine de Koff. Dit kan per e-mail via robine.de.koff@nullkunstraadgroningen.nl of telefonisch 06 52570353. Meer informatie over de Kunstraad Groningen of de advisering over de lopende beleidsperiode 2021-2024 kunt u vinden op onze website.

Ga naar de inhoud